Aurinkosähköä jäsenetuna MTK:n jäsenille

MTK ja Lähienergialiitto tarjoavat aurinkosähköä jäsenetuna MTK:n jäsenille. Etu koskee verkkoon kytkettyjen aurinkosähköjärjestelmien hankintaa ja toimitusta. Aurinkosähköjärjestelmien avaimet käteen toimittajat ovat Lähienergialiiton yritysjäseniä. Suomessa maatiloista aurinkosähköä tuottaa toistaiseksi alle 1 %, joten laajentamisen potentiaali on merkittävä.

Jäsenetua tarjoaa yhdeksän yritystä, joista MTK:n jäsenet voivat valita omalle tilalleen sopivimman.

MTK:n sivuston kautta löytyy yritysten kuvaukset ja heidän MTK:n jäsenille myöntämät edut. Edun sisällössä on yrityskohtaisia eroja, mutta kaikille yhteisiä ovat lupakäsittelyssä ja investoinnin suunnittelussa avustaminen.

Mukana jäsenetua tuottamassa ovat Lähienergialiiton jäsenyrityksistä Finnwind OyGreensolar OyNivos Energia OyNaps Solar Systems OyOulun Sähkönmyynti OyPlayGreen Finland OySolartukku OySolnet Green Energy Oy ja Vantaan Energia Oy. Mukaan voidaan ottaa myöhemmin lisää Lähienergialiiton jäsenyrityksiä – lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tapio Tuomi.

Lisätietoja

Tapio Tuomi, toiminnanjohtaja, Lähienergialiitto, puh. 040 568 7351
Anssi Kainulainen, energia- ja ilmastoasiantuntija, MTK, puh. 050 596 1541
Matti Voutilainen, järjestöjohtaja, MTK, puh. 0400 672 807

Lähienergialiiton ohjeita aurinkosähkön hankinnasta ja maatiloille suunnatuista uusiutuvan energian investointituista: https://www.lahienergia.org/lahienergia/aurinkoenergia/nain-hankit-aurinkosahkojarjestelman/

Lisätietoa: www.mtk.fi/aurinkosahko