Aurinkosähköä kotiin 2019 -kampanja

Aurinkosähköä kotiin on Motiva Oy:n valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoa aurinkosähköstä ja sen soveltuvuudesta kotitalouksille sekä tarjota vertailupalvelun avulla tietoa hankintakustannuksista ja palveluntarjoajista.

Vuoden 2019 kampanjatarjoukset julkaistaan 4.3.2019.

  • Tarjouspyynnöt kahdesta mallikohteesta julkaistaan tällä sivustolla 6.2.2019. Tarjoukset jätetään viimevuotiseen tapaan sähköisessä muodossa.
  • Mallikohteista pienempi, nimellisteholtaan 3-6 kWp:n järjestelmä soveltuu omakotitaloille. Suurempi, nimellisteholtaan 10-20 kWp, soveltuu taloyhtiöiden ja pk-yritysten kiinteistöihin.
  • Tarjousten tulee olla voimassa vähintään 30.6.2019 saakka.
  • Kuvaukset mallikohteista löytyvät täältä >>

Kampanjan verkkosivuilla saa luotettavaa ja puolueetonta perustietoa aurinkosähköstä ja sen hankinnasta. Tarjoukset-sivulla voi vertailla mallikohteiden laitteisto- ja hintatietoja sekä lähettää tarjous- tai yhteydenottopyynnön valitsemilleen yrityksille.

Valtakunnallinen kuluttajien energianeuvonta opastaa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä yksittäisiä kuluttajia ja taloyhtiöitä. Yhteyden energianeuvojaan saa suoraan verkkopalvelusta Facebookin Asiaa energiasta -sivulle Messenger-pikaviestipalvelulla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön tarjouspyyntölomakkeella. Energianeuvoja vastaa kysymyksiin arkisin klo 9-15.