Aurinkosähköä kotiin -kampanja

Aurinkosähköä kotiin on Motiva Oy:n valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoa aurinkosähköstä ja sen soveltuvuudesta eri kuluttajaryhmille sekä tarjota vertailupalvelun avulla tietoa hankintakustannuksista ja palveluntarjoajista.

Kampanja-aika on 5.3.-8.6.2018.

Aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -palveluna toimittavat yritykset voivat jättää tarjoukset mallikohteista 31.5.2018 saakka. Mallikohteista pienempi, nimellisteholtaan 3-6 kWp:n järjestelmä soveltuu omakotitaloille. Suurempi, nimellisteholtaan 10-20 kWp, soveltuu taloyhtiöiden ja pk-yritysten kiinteistöihin. Tarjousten tulee olla voimassa vähintään 8.6.2018 saakka.

Kampanjan verkkosivuilla saa luotettavaa ja puolueetonta perustietoa aurinkosähköstä ja sen hankinnasta. Tarjoukset-sivulla voi vertailla mallikohteiden laitteisto- ja hintatietoja sekä lähettää tarjous- tai yhteydenottopyynnön valitsemilleen yrityksille.

Valtakunnallinen kuluttajien energianeuvonta opastaa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä yksittäisiä kuluttajia ja taloyhtiöitä. Yhteyden energianeuvojaan saa suoraan verkkopalvelusta Facebookin Asiaa energiasta -sivulle Messenger-pikaviestipalvelulla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön tarjouspyyntölomakkeella. Energianeuvoja vastaa kysymyksiin arkisin klo 9-15.