Lisätietoja lajittelukriteereistä

Aakkoset

Järjestelmätoimittajat näytetään aakkosjärjestyksessä.

Nimellisteho

Järjestelmätoimittajat näytetään tuloskorteissa tarjotun järjestelmätehon mukaan lajiteltuna siten, että ensin on pienin järjestelmä. Mikäli kaksi tai useampi järjestelmätoimittajaa tarjoaa täsmälleen samankokoista järjestelmää, esitetään ne aakkosjärjestyksessä.

Sertifioitu asentaja

Tuloskorteissa näkyvät vain ne järjestelmätoimittajat, joiden palveluksessa (tai alihankkijana) on aurinkosähköön perehtynyt ja koulutettu sertifioitu asentaja. Järjestelmätoimittajat esitetään aakkosjärjestyksessä. Lisätietoa sertifioinnista Motivan verkkosivuilta.

Suhteellinen hinta

Järjestelmätoimittajat näkyvät tuloskorteissa tarjotun kW-hinnan (€/kW) mukaan lajiteltuna siten, että ensin on alhaisin hinta. Mikäli kaksi järjestelmätoimittajaa tarjoaa täsmälleen samanhintaista järjestelmää, esitetään ne aakkosjärjestyksessä.

Alhaisin hinta

Järjestelmätoimittajat näkyvät tuloskorteissa tarjotun kokonaishinnan mukaan lajiteltuna siten, että ensin on alhaisin hinta. Mikäli kaksi järjestelmätoimittajaa tarjoaa täsmälleen samanhintaista järjestelmää, esitetään ne aakkosjärjestyksessä.

Korkein hinta

Järjestelmätoimittajat näkyvät tuloskorteissa tarjotun kokonaishinnan mukaan lajiteltuna siten, että ensin on korkein hinta. Mikäli kaksi järjestelmätoimittajaa tarjoaa täsmälleen samanhintaista järjestelmää, esitetään ne aakkosjärjestyksessä.