Yhteystiedot

Motiva Oy
Kuluttajien energianeuvonta

www.motiva.fi/koti

Facebookissa @Asiaaenergiasta

Sähköposti kuluttajaneuvonta@motiva.fi

 

Kuluttajien energianeuvonta tarjoaa luotettavaa ja puolueetonta opastusta järkevään energiankäkyttöön, lämmitystapavalintoihin, uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja kestäviin arjen valintoihin ja hankintoihin. Tietoa on koottu Motivan Koti ja asuminen -verkkopalveluun ja Facebookin Asiaa energiasta -sivulle. Energianeuvojan tavoittaa arkisin klo 9-15 välillä Asiaa energiasta -sivun Messenger-palvelun kautta. Energianeuvonta on maksutonta.

Lisätietoa kuluttajien energianeuvonnasta ja alueellisista neuvontapalveluista >>

Energianeuvontaa rahoittaa Energiavirasto.

Aurinkosähköä kotiin on valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoa aurinkosähköstä ja sen soveltuvuudesta eri kuluttajaryhmille sekä tarjota vertailupalvelun avulla tietoa hankintakustannuksista ja palveluntarjoajista.

Kampanjaa rahoittavat Energiavirasto ja Sitra.

Valtakunnallinen Aurinkosähköä kotiin perustuu Ilmastoinfon pääkaupunkiseudulla vuosina 2015-2017 toteuttamaan kampanjaan, jonka suunnitteluun on osallistunut edustajia HSY:stä, Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungeista, ASIAA-hankkeesta, Suomen ympäristökeskuksesta, Motivasta, Aurinkoteknillisestä yhdistyksestä, Lähienergialiitosta ja Suomen luonnonsuojeluliitosta.

Tietosuojaseloste