Yritys – näin jätät kampanjatarjouksen

Mikäli yrityksenne tarjoaa aurinkosähköjärjestelmien avaimet -käteen toimituksia, voitte osallistua Aurinkosähköä kotiin -kampanjaan jättämällä mallikohteista tarjouksen verkkopalveluumme. Tarjouksen voi antaa molemmista tai vain toisesta mallikohteesta. Mikäli tarjoatte molempia kohteita, tarjous tulee jättää yhtä aikaa sähköisellä lomakkeella.

Kampanjaan osallistuminen on yrityksille maksutonta.

Mallikohteet:

  1. Omakotitaloon soveltuva 3-6 kWp aurinkosähköjärjestelmä
  2. Taloyhtiöön/yritykseen soveltuva 10-20 kWp aurinkosähköjärjestelmä

Mallikohteiden kuvaukset, toimituksen sisältö ja tarjouksessa edellytettävät tiedot on kuvattu kokonaisuudessaan Tietopyynnössä >>

Tarjouksen voimassaolo ja näyttäminen:

Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään 30.6.2020 saakka. Halutessanne voitte valita voimassaoloajaksi myös 30.9.2020 tai 31.12.2020.

Kaikki kampanjaan jätetyt tarjoukset ovat kuluttajien nähtävillä vuoden loppuun 2020 saakka riippumatta siitä, onko tarjous vielä voimassa vai ei.

Tarjouksen jättäminen sähköisellä lomakkeella:

Kampanjassa huomioidaan vain sähköisellä lomakkeella jätetyt tarjoukset. Kaikki tarjoukset tarkastetaan ennen julkaisua ja niiden tulee täyttää tarjouspyynnön ehdot kaikilta osin.

Viimeistään 20.2. lähetetyt tarjoukset tarkastetaan ja julkaistaan kampanjasivustolla 2.3. Tämän jälkeen toimitetut tarjoukset tarkastetaan ja julkaistaan saapumisjärjestyksessä. Tarjouksia voi jättää vuoden loppuun saakka.

Sertifioitu asentaja: Mikäli asennuksen suorittavassa yrityksessä on kattavan sertifiointikoulutuksen läpäissyt uusiutuvan energian asentaja, voitte ilmoittaa sen lomakkeella. Lisätietoja sertifioinnista löytyy Motivan verkkosivulta >>

Tutustu sähköiseen lomakkeeseen. Huomaa tämä: mikäli haluat jättää tarjouksen molemmista mallikohteista, se tulee tehdä samalla kertaa.

Sähköinen lomake tarjouksen jättämiseen >>

Tietojen muuttaminen ja poistaminen:

Kaikki kampanjatarjoukset poistetaan verkkosivuilta järjestäjän toimesta tammikuussa 2021.

Mikäli toimittaja haluaa tehdä muutoksia jo julkaistuun tarjoukseen tai poistaa tiedot kokonaan kampanjasivulta, se onnistuu ottamalla yhteys sähköpostitse kampanjan järjestäjään: kuluttajaneuvonta@motiva.fi.