Yritys – näin jätät kampanjatarjouksen

Mikäli yrityksenne tarjoaa aurinkosähköjärjestelmien avaimet -käteen toimituksia, voitte osallistua Aurinkosähköä kotiin -kampanjaan jättämällä mallikohteisiin tarjoukset verkkopalvelussamme. Tarjoukset voi antaa molempiin tai vain toiseen mallikohteeseen.  Mikäli tarjoatte molempiin kohteisiin, tarjous tulee jättää molempiin samalla kertaa. Omakotitalo-mallikohteeseen voi jättää yhden tarjouksen kokoluokassa 3-10 kWp ja kerrostalo-mallikohteeseen kaksi eri kokoluokan tarjousta, joista toinen 10-20 kWp ja toinen 21-50 kWp.

Kampanjaan osallistuminen on yrityksille maksutonta. Tarkat ohjeet kampanjaan osallistumisesta löytyvät alan yrityksille tarkoitetusta tietopyynnöstä.

Tarjousten sitovuus

Kampanjasivun kautta tuleviin tarjouspyyntöihin/tiedusteluihin on annettava tarjous, jonka hinta ja soveltuvin osin kokoonpano (kiinnitysjärjestelmä toki kattotyypin mukaan) vastaavat kampanjasivuilla esitettyä tarjoustanne, jos asiakas ei pyydä toisenlaista kokoonpanoa. Kampanjasivuilla esitetyn avaimet käteen -toimituksen hinta voi muuttua asennuskohteen mukaan, mutta sen on oltava perusteltavissa ja linjassa kampanjasivuilla esitetyn tarjouksen kanssa.

Kampanjan kautta tulleella tarjouspyynnöllä tarkoitetaan tietopyyntöjä/tiedusteluja, jotka tulevat aurinkosahkoakotiin.fi -sivujen yhteydenottolomakkeella tai asiakas on ilmaissut tarjouspyynnön liittyvän Aurinkosähköä kotiin -kampanjaan.

Mallikohteet:

  1. Omakotitalo (3-10 kWp aurinkosähköjärjestelmät)
  2. Kerrostalo, joka kuvaa taloyhtiö-/yrityskiinteistöä (10-20 kWp ja 21-50 kWp aurinkosähköjärjestelmät)

Mallikohteiden kuvaukset, toimituksen sisältö ja tarjouksessa edellytettävät tiedot on kuvattu kokonaisuudessaan tietopyynnössä.

Tarjouksen voimassaolo ja näyttäminen:

Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään 30.6.2021 saakka. Halutessanne voitte valita voimassaoloajaksi myös 30.9.2021 tai 31.12.2021.

Kaikki kampanjaan jätetyt tarjoukset ovat kuluttajien nähtävillä vuoden loppuun 2021 saakka riippumatta siitä, onko tarjous vielä voimassa vai ei. Tiedot poistetaan sivuilta tammikuussa 2022.

Tarjouksen jättäminen sähköisellä lomakkeella:

Kampanjassa huomioidaan vain sähköisellä lomakkeella jätetyt tarjoukset. Kaikki tarjoukset tarkastetaan ennen julkaisua ja niiden tulee täyttää tarjouspyynnön ehdot kaikilta osin.

Viimeistään 19.2. lähetetyt tarjoukset tarkastetaan ja julkaistaan kampanjasivustolla 3.3. Tämän jälkeen toimitetut tarjoukset tarkastetaan ja julkaistaan saapumisjärjestyksessä. Tarjouksia voi jättää vuoden loppuun saakka.

Sertifioitu asentaja: Mikäli asennuksen suorittavassa yrityksessä on kattavan sertifiointikoulutuksen läpäissyt uusiutuvan energian asentaja, voitte ilmoittaa sen lomakkeella. Lisätietoja sertifioinnista löytyy Motivan verkkosivulta >>

Tutustu sähköiseen lomakkeeseen. Huomaa tämä: mikäli haluat jättää tarjouksen molemmista mallikohteista, se tulee tehdä samalla kertaa.

Sähköinen lomake tarjouksen jättämiseen >>

Tietojen muuttaminen ja poistaminen:

Kaikki kampanjatarjoukset poistetaan verkkosivuilta järjestäjän toimesta tammikuussa 2022.

Mikäli toimittaja haluaa tehdä muutoksia jo julkaistuun tarjoukseen tai poistaa tiedot kokonaan kampanjasivulta, se onnistuu ottamalla yhteys sähköpostitse kampanjan järjestäjään: kuluttajaneuvonta@motiva.fi.