Avaimet käteen -toimitus

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta on helppoa ja turvallista avaimet käteen -toimituksena. Silloin sovit vastuullisen yrityksen kanssa kaikista toimitukseen liittyvistä yksityiskohdista alkukartoituksesta käytön opastukseen saakka. Yritys hoitaa myös lupa-asiat verkkoyhtiön suuntaan.

Taloyhtiössä on suositeltavaa käynnistää aurinkosähköhankinta erillisellä asiantuntijan laatimalla aurinkosähköselvityksellä. Selvityksen tiedot ovat tarpeen taloyhtiön osakkaille ja hallitukselle, kun hankintapäätös tehdään. Se toimii myös hankinta-asiakirjana, kun yrityksiltä pyydetään urakkatarjouksia järjestelmästä.

Lue lisää aurinkosähköselvityksestä täältä >>

Tutustu yrityksiin

Aurinkosähköä kotiin -kampanja on kutsunut Suomessa aurinkosähköä avaimet käteen -toimituksina tarjoavat yritykset esittelemään palvelujaan ja tuotteitaan.

Yrityskatalogista voit etsiä omalla alueellasi toimivia yrityksiä, selata palvelu- ja tuotetietoja sekä lähettää yksilöidyn tarjouspyynnön pientaloon asennettavasta aurinkosähköjärjestelmästä tai yhteydenottopyynnön suuremman järjestelmän suunnittelu- ja urakointityön selvittämiseksi. Yrityskatalogista löydät myös yrityksiä, joilta voi tilata aurinkosähköselvityksen urakasta irrallisena työnä.

Tutustu myös aurinkosähkön hankintavinkkeihimme omakotitaloihin >>