Energianeuvonta

Aurinkosähköä kotiin on Motiva Oy:n valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoa aurinkosähköstä ja sen soveltuvuudesta kotitalouksille ja taloyhtiöille sekä tarjota tietoa aurinkosähkön hankinnasta ja palveluntarjoajista.

Kampanjan verkkosivuilla saa luotettavaa ja puolueetonta perustietoa aurinkosähköstä ja sen hankinnasta. Vuonna 2024 kampanjan pääteemana on turvallisuus ja laatu.

Maksutonta opastusta energianeuvonnasta

Asiaa energiasta -neuvonta Motivassa sekä alueelliset energianeuvojat opastavat aurinkosähköön ja energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä yksittäisiä kuluttajia ja taloyhtiöitä. Neuvonta on maksutonta.

Kätevimmin energianeuvontaan saat yhdeyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuluttajaneuvonta@motiva.fi.

Valtakunnallinen neuvontapuhelin vastaa maanantaisin ja perjantaisin klo 9–12, puh. (09) 6122 5150. Puhelu maksaa tavanomaisen paikallisverkko- tai matkapuhelumaksun.

Saat energianeuvontaa myös oman maakuntasi energianeuvojalta. Alueellisen energianeuvonnan yhteystiedot Motivan verkkosivuilla >>

Kuluttajien energianeuvonta on maksutonta ja puolueetonta. Sitä rahoittaa Energiavirasto.

Asiaa energiasta -uutiskirje

Motiva energianeuvonnan Asiaa energiasta -uutiskirjeestä saat kerran kuukaudessa tietoa ajankohtaisista kodin ja asumisen energiatehokkuuteen liittyviä vinkkejä sekä tuoreimmat tiedot energianeuvonnan webinaareista ja tapahtumista. Liity uutiskirjelistalle tästä.

Motivan kuluttajaneuvonnan tietosuojaseloste