Yritys – näin pääset mukaan

Mikäli yrityksenne tarjoaa aurinkosähköjärjestelmien avaimet -käteen toimituksia tai tekee aurinkosähköselvityksiä, voitte osallistua Aurinkosähköä kotiin -kampanjaan ilmoittamalla yrityksen, sekä tarjottavien tuotteiden ja palveluiden tiedot aurinkosahkoakotiin.fi-sivustolle. Kampanjaan osallistuminen on teille maksutonta.

Kampanjaan osallistutaan täyttämällä sähköinen tietopyyntölomake. Tietopyyntölomakkeen täyttäminen edellyttää tutustumista tietopyyntöön (pdf), joka sisältää mm. osallistumisen ohjeet ja tarkemmat ehdot.

Voitte jättää lomakkeella tiedot omakotitaloon ja/tai taloyhtiöön/yritykseen asennettavista aurinkosähköjärjestelmistä ja/tai aurinkosähköselvityksistä.

Motiva tarkastaa yritysten osallistumistiedot ennen julkaisua. Vain sähköisellä lomakkeella jätetyt osallistumistiedot hyväksytään.

3.3.2024 mennessä jätetyt tiedot julkaistaan kampanjan aloituspäivänä viikolla 10. Tämän jälkeen jätetyt tiedot julkaistaan saapumisjärjestyksessä.

Muutokset ja tietojen poistaminen kesken vuotta milloin vain ovat mahdollisia. Se onnistuu ottamalla yhteys sähköpostitse kampanjan järjestäjään: kuluttajaneuvonta@motiva.fi