Yritys – näin pääset mukaan

Mikäli yrityksenne tarjoaa aurinkosähköjärjestelmien avaimet -käteen toimituksia tai tekee aurinkosähköselvityksiä, voitte osallistua Aurinkosähköä kotiin -kampanjaan ilmoittamalla yrityksen, sekä tarjottavien tuotteiden ja palveluiden tiedot aurinkosahkoakotiin.fi-sivustolle. Kampanjaan osallistuminen on teille maksutonta.

Kampanjaan osallistutaan täyttämällä sähköinen tietopyyntölomake. Tietopyyntölomakkeen täyttäminen edellyttää tutustumista tietopyyntöön (pdf), joka sisältää mm. osallistumisen ohjeet ja tarkemmat ehdot.

Voitte jättää lomakkeella tiedot omakotitaloon ja/tai taloyhtiöön/yritykseen asennettavista aurinkosähköjärjestelmistä ja/tai aurinkosähköselvityksistä.

Seuraavassa on esitettynä uudistuksia edellisvuoden kampanjaan nähden:

  • Mallikohteisiin ei enää anneta tarjouksia eikä hintatietoja esitellä sivuilla
  • Tuotteita ja palveluja voidaan esitellä aiempaa laajemmin (esim. saatavilla olevat paneelit, invertterit ja kiinnitysjärjestelmät)

Motiva tarkastaa yritysten osallistumistiedot ennen julkaisua. Vain sähköisellä lomakkeella jätetyt osallistumistiedot hyväksytään.

6.3.2023 mennessä jätetyt tiedot julkaistaan kampanjan aloituspäivänä viikolla 11. Tämän jälkeen jätetyt tiedot julkaistaan saapumisjärjestyksessä.

Muutokset ja tietojen poistaminen kesken vuotta milloin vain ovat mahdollisia. Se onnistuu ottamalla yhteys sähköpostitse kampanjan järjestäjään: kuluttajaneuvonta@motiva.fi